Betsson en Eredivisie – wél Klassieker, géén topper

Het Nederlandse voetbalpubliek heeft er even op moeten wachten, maar krijgt na negen speelrondes weer de wedstrijd voor de kiezen die altijd voor extra gevoelens zorgt: de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Juist de edities in de kolkende Kuip zorgen voor een extra cachet. Zondag 28 oktober is het weer zover. Enig minpunt is de stand op de ranglijst: de nummer vijf (Feyenoord) tegen de nummer vier (Ajax). Van een regelrechte topper is dus eigenlijk geen sprake. Wilt u desondanks toch wedden op Eredivisie? Betsson staat voor u klaar met 39 IDeal voetbalweddenschappen in het assortiment.

Kunt u zich de vorige editie van de Klassieker in Rotterdam herinneren? Het was de middag van John Guidetti. De Zweedse huurling legde een heldenrol voor zich weg door drie keer te scoren in het met 4-2 gewonnen duel. De Kuip ontplofte en trilde weer ouderwets op zijn grondvesten. Toeval of niet, maar Feyenoord neemt vlak voor aanvang van dit duel officieel afscheid van Guidetti. Het zal ongetwijfeld voor een explosie van vreugde zorgen, maar ook Ajax angst inboezemen. Het publiek wordt namelijk op scherp gezet en zal van zich laten horen. En niet zo’n beetje.

Interessant is om te zien hoe de Amsterdamse titelverdediger daarmee omgaat. Er is genoeg vertrouwen, gezien de doordeweekse Champions League-overwinning op de miljoenenformatie Manchester City (3-1). Wisselvalligheid is echter ook vaak troef bij het tot op heden in de competitie ongeslagen Ajax. Dat de Klassieker om half één begint, is dan ook geen goed vooruitzicht, want de ploeg van trainer Frank de Boer staat erom bekend om punten te verspelen tijdens deze vroege middagduels.

Beide teams staan momenteel op 17 punten en staan al op vijf punten achterstand op koploper FC Twente. Nog meer puntenverlies kan er dus eigenlijk niet meer bij, wil er nog enige aanspraak worden gemaakt op de titel. Volgens Betsson wordt Feyenoord uiteindelijk het haasje in eigen huis. Met een quotering van 2.75 maakt het minder kans op de zege dan de Amsterdamse bezoekers (2.40). Gaat u dus voor het risico en het geld, dan lijkt wedden op Feyenoord de beste optie. Gaat u voor de meer realistische kijk en volgt u deze bookmaker, dan lijkt online wedden op Ajax de weg naar geluk. De keus is aan u. Veel succes met wedden op Eredivisie.

October 25, 2012 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.