Betsson Recensie

Basis

Site Naam: Betsson
Bonus: €55

Screenshot

Screenshot 1

De aanbieder van online voetbalweddenschappen, Betsson, is een zeer bekende speler op de Europese markt. Het bedrijf kent zijn oorsprong in het aanbieden van weddenschappen op voetbal en op andere sporten in het noorden van Europa, met name in Scandinavië. Het bedrijf is hierdoor één van de grootste spelers geworden in het aanbieden van weddenschappen, althans in het noorden van Europa.

Wedden op voetbal bij Betsson

Betsson biedt een groot voordeel voor de spelers die in Nederland actief zijn en dat is het feit dat mensen die hun speelrekening bij Betsson willen opwaarderen, daarvoor gebruik kunnen maken van IDeal. Hierdoor is het zeer gemakkelijk voor Nederlandse spelers om bij Betsson geld te storten en daarna te wedden op hun favoriete voetbalclub. Op die manier kun je ook gebruiken maken van de live weddenschappen die Betsson biedt. De quoteringenveranderen tijdens de weddenschappen en Betsson biedt je de kans om je inzet te wijzigen of aan te passen tijdens die veranderende quoteringen. Heb je vertrouwen in de comeback van Feyenoord, terwijl ze 2-0 achterstaan? Dan kun live gokken bij Betsson!mobiel wedden op voetbal

Over Betsson

 

Het bedrijf Betsson is genoteerd aan de aandelenbeurs van Stockholm en is al jaren actief in Zweden. Daarnaast worden sinds geruime tijd alle voetbalweddenschappen en andere weddenschappen op sport ook in andere delen van Europa aangeboden. Omdat het bedrijf beursgenoteerd is, moet het zeer open zijn in het beleid dat zij hanteer en hierdoor biedt het bedrijf aan om duidelijk te zijn over de activiteiten die zijn ontplooit. Deze zijn onder mee na te lezen in het publieke jaarverslag.

Betsson heeft, sinds zij begon met het aanbieden van online sportweddenschappen en weddenschappen op voetbal, meer dan anderhalf miljoen mensen mogen verwelkomen op de website. Deze mensen willen allemaal weddenschappen plaatsen op voetbal en Betsson biedt daarvoor de mogelijkheid. Naast een uitgebreid aanbod van verschillende weddenschappen op voetbal, is het bij Betsson ook mogelijk om weddenschappen te plaatsen op andere sporten of in het casino te spelen. Daarnaast kun je gebruik maken van de Betsson pokertafels en zelfs in het bingo deel van Betsson heb je het naar je zin.

Het aanbod van Betsson

Naast het standaard aanbod van Betsson, dat hieronder beschreven wordt, heeft Betsson nog een andere, zeer interessante feature. Het is namelijk voor mensen met een account bij Betsson mogelijk om zich te gedragen als bookmaker en online weddenschappen te plaatsen die andere mensen kunnen accepteren of weigeren. Hiervoor betaal jij een commissie aan Betsson en kun je een mooi bedrag verdienen door andere spelers te overtuigen van je product. Daarnaast bestaat het aanbod van Betsson uit:

Bekijk direct de beste voetbal odds