Interwetten Recensie

Basis

Site Naam: Interwetten
Bonus:

Wedden op voetbal bij Interwetten:

InterwettenInterwetten is een bedrijf dat behoorlijk aan de weg aan het timmeren is. Ondanks dat nog niet veel Nederlanders het bedrijf kennen, is het een grote speler in de branche van online aanbieders van sport en voetbalweddenschappen. Het bedrijf is aan het groeien op de Nederlandse markt en er zijn altijd interessante weddenschappen op voetbalwedstrijden die kunnen worden afgesloten bij Interwetten.

Sluit direct Voetbalweddenschappen via Interwetten

Interwetten heeft een zeer uitgebreid aanbod van verschillende voetbalweddenschappen en de quoteringen die het bedrijf biedt zijn aan de gunstige kant. De website is nog niet vertaald naar het Nederlands, maar het bedrijf weet het toch voor elkaar te krijgen om veel verschillende spelers naar de website van Interwetten te lokken. Dit is des te meer een indicatie dat Interwetten bezig is een absoluut top product neer te zetten mensen duidelijk warm te laten lopen voor het plaatsen van weddenschappen op voetbal.

Over Interwetten:

De thuismarkt van Interwetten ligt met name op de Duitstalige markten. Het bedrijf is gestart in Oostenrijk en is daar ook geregistreerd als officiële aanbieder van online weddenschappen. Het bedrijf is begonnen met het aanbieden van weddenschappen op voetbalwedstrijd via de telefoon en heeft deze activiteiten eind jaren negentig omgezet naar het wedden op voetbalwedstrijden via internet. Interwetten bood haar diensten aan in onder meer Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland en is sinds het begon met de online activiteiten fors gegroeid.

Meer dan 1 miljoen spelers hebben het al aangedurfd om zich te registeren op de website van Interwetten en het aanmelden bij Interwetten is binnen enkele seconden geregeld. Spelers uit Nederland en België weten steeds beter de weg te vinden naar het online aanbod van voetbalweddenschappen dat Interwetten te bieden. Dat komt ook door het zeer overzichtelijke en gebruikersvriendelijke systeem dan Interwetten heeft ontworpen. Doordat Interwetten voor de troepen uit loopt op het gebied van online weddenschappen op voetbal, kunnen spelers snel de weg vinden in het systeem van Interwetten.

Het aanbod van Interwetten:

interwetten voetbalwedden

Het aanbod van Interwetten is royaal. Je kunt bij Interwetten zowel online als via de mobiele telefoon je weddenschappen plaatsen, en daarvoor heb je slechts 1 account nodig. Als je de account hebt laten verifiëren, is het zelfs mogelijk om deel te nemen aan de spellen aan de pokertafels of om verschillende casinospellen te spelen. Daarnaast kun Skill-games spelen tegen andere spelers, niet alleen voor nepfiches, maar ook voor echt geld. Er zijn verschillende betaalmethoden die je kunt gebruiken om de speel rekening op te waarderen, alleen is het tot op heden niet mogelijk om hiervoor gebruik te maken van IDeal. Op normale momenten heeft Interwetten zo’n 10.000 verschillende weddenschappen online en een groot deel daarvan heeft betrekking op voetbal. Het aanbod van Interwetten bestaat onder meer uit:

Bekijk direct de beste voetbal odds