Tussenbalans Europa League opmaken bij Party Bets

Dames en heren, we gaan richting eind oktober en dat betekent automatisch dat we de helft gaan bereiken van de poulefases in de Europa League. Voor de twee Nederlandse deelnemers is het dus uiterst belangrijk om een goed resultaat neer te zetten tijdens de derde speelronde, zodat er een positieve tussenbalans kan worden opgemaakt. Nederland is gebaat bij een goed presterend FC Twente en PSV op Europees niveau. U kunt daar ook aan bijdragen. Het enige wat ik daarvoor moet doen is wedden op Europa League bij Party Bets.

PSV-AIK Solna
De makkelijkste tegenstander van de groep, als je puur naar de rest van de tegenstanders (Napoli en Dnjepr Dnjepropetrovsk). Dankzij de broodnodige zege op het B-elftal van Napoli zijn de Eindhovenaren erin geslaagd om weer mee te doen in deze poule. Met drie punten staan ze op een derde plek. Mocht de ploeg van Dick Advocaat nu wederom thuis te winnen van de Zweedse opponent, doet PSV hele goede zaken. En eigenlijk moet dat ook een formaliteit zijn, gezien de goede prestaties op het eigen Eindhovense veld. Deze bookmaker denkt er ongeveer hetzelfde over. Ofja, ongeveer. Deze bookmaker is eigenlijk heel eenduidig. Online wedden op een zege van PSV geeft u maar 1.18 keer de inzet, terwijl een Scandinavische stunt u maar liefst 10.00 keer de inleg opbrengt. Zo zijn de verhoudingen en niet anders.

Levante UD-FC Twente
In tegenstelling tot PSV, treft FC Twente met het Spaanse Levante waarschijnlijk de zwaarste tegenstander uit de poule. Het gelijkspel tegen de zwakkere broeders Helsingborgs IF en Hannover 96 kan de Tukkers redelijkerwijs opbreken, wanneer het vertrekt naar de nummer 11 uit de Primera Division. Desondanks zal het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen minimaal zijn. De wedstrijd zal op details worden beslist. Het is voor Twente de noodzaak om het hoofd erbij te houden en zich niet op te laten fokken door de bloedfanatieke Spaanse supporters. Dit duel zal dan ook vooraf lastig zijn te voorspellen. Wedden op Europa League is wel eens makkelijker geweest. Want hoewel Twente de underdog is voor de overwinning (3.10) is het niet geheel kansloos. Thuisploeg staat er namelijk niet geheel beter voor (2.10) bij Party Bets.

October 20, 2012 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.