Wedden op het WK voetbal 2010 bij Betfair

Nog een paar dagen. Dan is het zo ver. Dan mag het feest losbarsten op het Afrikaanse continent en kunnen de inwoners van Zuid-Afrika gaan genieten van één van de grootste sportevenementen ter wereld: het WK Voetbal. We beloofden vorige week al om steeds meer voetbalweddenschappen aan je voor te leggen en dat is dan ook precies datgene dat we deze week gaan doen. We hebben daarvoor een bekende bookmaker gekozen, die werkt op basis van een betting exchange: Betfair. Deze exchange zorgt er voor dat gebruikers zelf kunnen bepalen wat de quoteringen zijn. Het voert te ver om alle weddenschappen te bespreken, maar een selectie kunnen we zeker aan je voorleggen!

We beginnen met de uiteindelijke winnaar van het WK. Hiervoor komen ruwweg een achttal landen in aanmerking, volgens de bookmakers van Betfair (of althans, de mensen die via Betfair hun quoteringen hebben uitgezet). Spanje is een grote kanshebber, met een quotering van 5.10, terwijl dit land wordt gevolgd door de Brazilianen. Zij hebben een quotering van 5.90. Dit is eigenlijk niet zo gek; het zijn beiden landen die goed in vorm zijn, de beschikking hebben over de beste spelers en zowel defensief als aanvallend zeer gevaarlijk zijn.

Na deze twee landen, volgt een groepje subtoppers met ondermeer Engeland en Argentinië (8.60 om 8.40). Niet minder belangrijk: deze twee landen worden op de voet gevolgd door Nederland, dat met een quotering van 11.00 natuurlijk tot de kanshebbers gerekend kan worden. Het wedden op de WK 2010 op één van de vele kanshebbers kan daarmee van een extra dimensie worden voorzien. Duitsland en Italië hebben een quotering van 15.00 en 17.50, terwijl Frankrijk het met een quotering van 23.00 moet doen. Dit is de top 8 en de verwachting is toch wel dat de wereldkampioen zich ergens in deze groep moet bevinden.

Een andere leuke weddenschap wordt gevormd door de Team Specials. Hierbij kun je ondermeer wedden op het aantal punten dat een team haalt in een groep. Denk je dat Nederland alles verliest? Dan maak je kans op een quotering van 20.00. We hopen serieus dat je hier niet op inzet.

June 8, 2010 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Leave a Reply