Wedden op het WK Voetbal 2010 bij Unibet

Nog even het WK Voetbal barst los. Het is nog slechts tweeënhalve week voordat de aftrap plaatsvindt en de bal echt gaat rollen. Natuurlijk is het al weer mogelijk om te wedden op één van de vele variabelen die er zijn op dit gebied. Online aanbieders van voetbalweddenschappen pakken uit en hebben een groot overzicht gemaakt van alle wedstrijden en alle elementen van de sport waarop jij dagen achtereen kunt wedden. Dat is goed nieuws, want het wedden op voetbal en het wedden op het WK in het bijzonder is een van de meest uitdagende onderdelen van het internet.

Deze week bespreken wij de wedstrijden die op de openingsdag van het WK worden afgewerkt. Dat is een tweetal wedstrijden, die doorgaans voor verrassingen zorgen. Het thuisland (Zuid-Afrika) werkt een wedstrijd af, tegen het Mexico van Carlos Salcido en Maza Rodriguez. Het verdedigingscentrum van de Mexicanen kan wat verwachten: heel Zuid-Afrika gaat er vanuit dat deze wedstrijd winnend wordt afgesloten. Wedden kan bij Unibet, zowel live als een normale weddenschap vooraf. De normale weddenschap op het WK voetbal maakt Mexico licht favoriet, met een quotering van 2.60, terwijl Bafana Bafana het met een quotering van 2.70 moet doen. Een gelijkspel is goed voor 3.15.

De tweede wedstrijd in deze poule is de kraker tussen Uruguay en Frankrijk. Beide landen hebben een ongekend rijke WK-historie (zo wonnen zowel Uruguay en Frankrijk het WK al eens). Beide teams hebben ook een goede selectie, waarbij bij de Fransen opvalt dat er stuk voor stuk kwaliteitsspelers in het elftal staan, die meekunnen in de beste competities. Daarom is het interessant wat deze wedstrijd gaat brengen. Bij de bookmakers van Unibet is Frankrijk de grote favoriet; zij krijgen een quotering van 1.95. Een gelijkspel gaat in de boeken voor 3.30 en een overwinning voor de Zuid-Amerikanen staat gelijk aan een quotering van 1.95. 

Wedden op één van deze wedstrijden is wat het WK 2010 straks van haar extra spanning voorziet. Zorg dat je erbij bent!

May 25, 2010 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Leave a Reply