Wedden op Spanje, Chili en Zwitserland bij Betsson

De eerste echt grote verrassing bij wedden op het WK 2010 was de overwinning van Zwitserland op het Spanje van David Villa, Fernando Torres en Carlos Puyol. De toppers uit Spanje verloren van het team waar een 35-jarige spits van FC Twente de dienst uitmaakt. Een ongekende sensatie, met verstrekkende gevolgen voor zowel het toernooi als voor de titelfavoriet Spanje. Wat is het geval? Chili won zowel van Honduras als van Zwitserland en staat daardoor op 6 punten, met een doelsaldo van 2 voor en 0 tegen. Zwitserland heeft 3 punten, net als Spanje, dat met 2-0 won van Honduras. Dat betekent dat in de laatste wedstrijd Spanje moet winnen van Chili om door te kunnen in de groepsfase, er vanuit gaande dat Zwitserland van de zwakke broeder Honduras wint.

Er zijn veel scenario’s de revue gepasseerd, maar dat er 3 teams tot aan de laatste wedstrijd kans maakten om op evenveel punten uit te komen, dat is ongekend. Het betekent in ieder geval dat de laatste wedstrijden genoeg spanning gaan bieden. Daarom gaan wij bij Betsson wedden op deze wedstrijden uit groep H van het wereldkampioenschap. We beginnen met de wedstrijd tussen Chili e Spanje. Chili, dat toch zijn eerste twee wedstrijden relatief eenvoudig won en een zeer goede indruk achter liet, heeft een quotering van 6.10 voor een overwinning. Lukt het de Chilenen om net als de Zwitsers te stunten, dan heb jij een mooie voetbalweddenschappen winst te pakken.

Een gelijkspel van beide teams, met daarbij de aantekening dat Chili dan geplaatst is en Spanje moet afwachten van wat Zwitserland doet, is goed voor een quotering van 4.10. Natuurlijk is Europees Kampioen Spanje favoriet voor deze laatste wedstrijd; met een quotering van 1.50 kun je toch mooi 50% winst boeken. In de andere wedstrijd neemt Zwitserland het op tegen Honduras. Alleen als Chili wint van Spanje en Honduras wint van Zwitserland maakt men nog kans op de volgende ronde. Die kans wordt door Betsson niet hoog geschat; met een quotering van 6.30 voor een overwinning moet je een beetje geluk hebben. Zwitserland heeft een quotering van 1.50 en een gelijkspel is goed voor 4.00.

Dit is niet de enige groep met een spannende ontknoping, maar wel de groep waarin de laatste speelronde de meeste verschillende opties biedt. Neem eens een kijkje bij Betsson voor alle mogelijkheden!

June 22, 2010 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Leave a Reply