Wedden op Vitesse:

De club uit Arnhem heeft de afgelopen seizoenen veel meegemaakt en wedden op Vitesse moet daardoor niet al te licht worden opgenomen. Het is de vraag hoe Vitesse zich dit seizoen weer weet te redden, maar zeker is dat er mooie weddenschappen Vitesse geplaatst kunnen worden, weddenschappen die er voor zorgen dat je goed geld kunt verdienen aan de wedstrijden die Vitesse dit seizoen gaat afwerken.

Direct Wedden op Vitesse

 

Vitesse is samen met NEC Nijmegen en in mindere mate de Graafschap, het kloppend hart van het voetbal in Gelderland en niet ver daarbuiten. Wedden op Vitesse is daarom ook wedden op een club die midden in de regio staat en goede, maar ook vijandige relaties onderhoudt met haar streekgenoten. Iedereen in de buurt heeft de keuze: ik hou van Vitesse. Of niet en dan wordt het een club zoals de Graafschap of NEC Nijmegen.

Over Vitesse:

 

Vitesse werkt zijn wedstrijden af in de Gelredome, een groot stadion waar 30.000 mensen in passen. Deze mensen zijn er lang niet elke wedstrijd, maar toch kan gesteld worden dat wedden op Vitesse in thuiswedstrijden zeer lucratief kan zijn. De club speelt dan vaak goed en met de steun van de arend die elke keer in het stadion wordt losgelaten, is Vitesse in elke wedstrijd een kandidaat voor de overwinning. Wedden op Vitesse in dit soort wedstrijden kan dus zeer lucratief en belonend zijn.

Vitesse komt dit seizoen uit in een tweetal competities: de strijd om de KNVB Beker en het landskampioenschap. De wedstrijden in de Eredivisie zijn interessant, met name als Vitesse deze wedstrijden afwerkt tegen NEC Nijmegen. De strijd en de spanning die in deze wedstrijden wordt tentoon gespreid, zal de meeste mensen van ons blijven boeien.

Gokken op Vitesse:

Wanneer je gaat gokken op Vitesse is het verstandig om je te realiseren dat het bij Vitesse in de meeste gevallen alles of niets is. Vitesse presteert doorgaans echt heel goed, of echt heel slecht en het is aan jou de taak om alleen te wedden op de wedstrijden waarin Vitesse goed gaat presteren. Overigens zijn er nog genoeg andere redenen waarom een gokje wagen op Vitesse best interessant kan zijn:

  • De club heeft altijd attractieve spelers in huis, die een wedstrijd kunnen beslissen. Gokken op de wedstrijden van Vitesse is dus in de meeste gevallen zeer de moeite waard, want er is altijd wel een speler die in ieder geval een doelpunt weet te maken.
  • Wedden op Vitesse in de wedstrijden tegen NEC Nijmegen is ongeĆ«venaard. De clubs spelen dan een strijd om leven en dood, voor het officieuze kampioenschap van Gelderland. Durf jij te wedden op de winnaar?
  • Vitesse heeft een van de grootste stadions in Nederland. Wanneer het begint te lopen met Vitesse is het verstandig om weddenschappen te gaan plaatsen. Het stadion zit dan namelijk in no-time vol.