Wedden op voetbal bij Betsson

Wedden op voetbal bij Betsson
4400. Dat is het aantal willekeurige weddenschappen op voetbal dat je deze week kunt vinden bij bookmaker Betsson. Een ongekend hoog aantal en daarom is het interessant om te zien dat de meeste van deze weddenschappen op voetbal betrekking hebben op het wedden op de uitslag van een wedstrijd. Dit is voor veel mensen de meest populaire optie voor het plaatsen van een weddenschap; samen met de lange termijn weddenschappen op bijvoorbeeld de kampioen van Duitsland, Spanje, Nederland of Italië, vormen de weddenschappen op losse wedstrijden een groot deel van het assortiment van de gemiddelde bookmaker. Zo ook bij Betsson, waar je zo als gezegd terecht kunt voor veel verschillende opties op het gebied van online weddenschappen op voetbal.

Vooral de wedstrijden in Engeland zijn zeer zeker de moeite waard. Regelmatig is het mogelijk op om op de wedstrijden in de grootste competitie ter wereld een inzet te plaatsen. Zo ook woensdag, 5 januari. Dan wordt er weer een groot aantal wedstrijden afgewerkt op het hoogste niveau, de Premier League. Een aantal interessante wedstrijden staat op het programma tijdens de Engelse vakantieperiode, waarin traditioneel een groot aantal wedstrijden wordt afgewerkt. Wat dacht je van de strijd tussen Arsenal en Manchester City? Kwaliteitsvoetbal tegen het grote geld en Italiaanse branie van Mancini. Met een quotering van 1.90 is de ploeg van Arsene Wenger en Robin van Persie favoriet, maar je weet het nooit. De quotering van Manchester City is 4.20 en een gelijkspel is goed voor 3.35.

Een andere wedstrijd die tot de verbeelding spreekt, is de strijd tussen Everton en Tottenham Hotspur. De Spurs doen het zeer goed dit seizoen en draaien mee in de top van het de Premier League, terwijl Everton een beetje weggezakt is. De club van Johnny Heitinga wil zich graag wat hoger in de kijker spelen, maar dat lijkt op dit moment lastig. Een quotering van 2.50 is gereserveerd voor het moment dat Everton deze wedstrijd weet te winnen; een overwinning van Tottenham is goed voor een quotering van 2.75. Een gelijkspel staat in de boeken voor 3.30, een quotering die er ook mag zijn.

Wedden op het Engels voetbal is wedden op het beste voetbal ter wereld. Zorg dat je die kans niet mist en dat je er bij bent op het moment dat je wilt gaan wedden op voetbal.

January 3, 2011 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.