Wedden op PSV

Wie Eindhoven zegt, zegt Philips. Wie Philips zegt, zegt PSV. Het kan ook in omgekeerde volgorde, maar het is duidelijk: Philips en PSV horen bij elkaar, net zoals Eindhoven bij deze twee partijen hoort. De club wordt al decennia lang gesponsord door de oorspronkelijke fabrikant van gloeilamp en bij het wedden op PSV moet je er dan ook rekening mee houden dat er een fikse pot geld van Philips naar PSV gaat. Het wedden op PSV is met andere woorden niet gevrijwaard van het grote geld.

Direct Wedden op PSV

De weddenschappen die je plaatst op de club uit Eindhoven kunnen vaak gericht zijn op het al dan niet kampioen worden van de club. In de afgelopen tien jaar is de club uit Eindhoven 7 keer tot kampioen van Nederland gekroond. Hierdoor kan gesteld worden dat wedden op PSV als kampioen een vrij zekere weddenschap is, die er voor zorgt dat jij uiteindelijk je geld gewoon weer, met een mooie winst, op kunt halen.

Over PSV

PSV is dus de afgelopen jaren zeer regelmatig kampioen van Nederland geworden. Door de goede trainers en de bijbehorende spelers, was wedden op PSV vaak een zekerheidje en konden er bijna gegarandeerde winsten gemaakt worden met de weddenschappen op PSV. Wedden op PSV was het afgelopen jaar iets minder lucratief en er werden enkele wedstrijden verloren. Hierdoor heeft PSV het even moeilijk gehad, maar nu is de club weer terug op de rails.

PSV doet dit jaar mee in een drietal competities, te weten de Europa League, de Eredivisie en de KNVB Beker. Hierdoor heeft de club veel wedstrijden voor de boeg dat het mogelijk maakt om zeer regelmatig op PSV te wedden. Met name de wedstrijden in de Europa League zijn daar interessant voor, omdat PSV hier alle kansen heeft door te stoten naar de groepsfase. Vaker wedden op PSV betekent in dat geval dus meer kansen.

Gokken op PSV:

Gokken op PSV kan meerdere vormen aannemen. Zo heeft PSV altijd een ruim aanbod van verschillende goede spitsen gehad en bieden de spelers die bij PSV voetballen zich altijd aan als mogelijk topscoorder van de Eredivisie of de KNVB Beker. Daarnaast kan je gokken op het antwoord op de vraag of PSV dit seizoen weer meespeelt voor de titel of hem uiteindelijk wint. Maar dat is niet de enige reden om op PSV te gokken:

  • PSV wint vaak van Ajax en doet het altijd goed in de wedstrijd tegen de hoofdstedelingen. Ondanks het feit dat Ajax vaker moet winnen dan PSV, kan de club uit Eindhoven bogen op een positieve balans tegen Ajax. Dit is iets om rekening mee te houden met wedden op PSV.
  • PSV speelt altijd mee om de titel, en wedden op PSV betekent dat je een goede kans maakt om mee te spelen om de prijzen die je wint als je de kampioen goed voorspelt.
  • PSV heeft een verloren jaar meegemaakt en is daardoor erg gedreven om zich te profileren. Dat is het gokken wel waard!