Wedden op de Eerste Divisie:

De Eerste Divisie, oftewel de Jupiler League. Het kleine broertje van de Eredivisie maar zeker niet minder interessant om weddenschappen op te plaatsen. In de Eerste Divisie spelen nog steeds grote teams, zoals De Graafschap en FC Volendam. Teams die zeer regelmatig uitkomen in de Eredivisie, maar nu even een jaartje een stap terug doen in de Eerste Divisie. Dit soort teams maakt wedden op de Wedden eerste divisie Eerste Divisie zeer interessant: ze zijn gedreven om terug te keren in de Eredivisie, maar daarvoor moet ze eerst een aantal kleine teams uit de Eerste Divisie verslaan. Zet jij in op die kleine teams, die
ongetwijfeld voor een verrassing willen en gaan zorgen?

 De kans is groot dat je met een inzet op bijvoorbeeld Stormvogels Telstar of FC Emmen, mooie bedragen kunt winnen. De competitie is altijd spannend en levert altijd een winnaar op die niemand van tevoren had verwacht. Misschien weet jij wie het komend jaar de winnaar wordt en kan je nu vast een inzet plaatsen bij 1 van de aanbieders van weddenschappen op de Eerste Divisie.

Over de Eerste Divisie:

Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk of de Eerste Divisie het komend jaar met 19 of met 20 teams begint. Dit is afhankelijk van Fortuna Sittard, maar de verwachting is dat deze club ook mee mag doen aan de Eerste Divisie. Zo is er dus een ruim spectrum aan verschillende clubs: van Noord-Groningen (VV Veendam) tot aan Zuid-Limburg (MVV) kun je de weddenschappen plaatsen. De 20 teams strijden niet alleen om de uiteindelijke titel, ze strijden ook voor de periode titel.

Deze titel geefwedden eerste divisie
t deze teams toegang tot de play-offs om promotie en degradatie, tegen een aantal andere teams uit de Eredivisie. Je kunt proberen in te schatten welke teams meedoen aan de strijd om de play-offs. De competitie is dit jaar nog spannender dan eerst: was het vroeger niet mogelijk om te degraderen uit de Eerste Divisie, vanaf dit jaar is geen enkel team meer zeker van lijfsbehoud. Daardoor is het nu ook mogelijk om in te zetten op welk team degradeert uit de Eerste Divisie.

Gokken op de Eerste Divisie:

Een gokje wagen op de Eerste Divisie blijkt dus zeer interessant en in sommige gevallen ook lucratief. Omdat de verdedigers van de teams in de Eerste Divisie niet al te veel kwaliteit hebben, wordt er zeer regelmatig gescoord door alle teams in de Eerste Divisie. Een weddenschap op de verschillende doelpuntenmakers en het aantal doelpunten per wedstrijd is dus ook zeer de moeite waard. In het kort, gokken op de Eerste Divisie is:

  • Spectaculair, want er worden veel doelpunten gescoord en de uitkomst van een wedstrijd is eigenlijk niet te voorspellen.
  • Regionaal gebonden, want alle clubs met een regiofunctie zijn voor jou bereikbaar. Woonachtig in Almere? Plaats je weddenschap op FC Omniworld, gewoonweg via internet. Wat dat betreft is alles mogelijk.
  • Dit jaar extra spannend, door de speciaal toegevoegde degradatiemogelijkheid uit de Eerste Divisie.