Preseason Champions League weddenschappen

Het is nog geen maand geleden. 28 mei 2011. Londen. De finale van de Champions League. Het droomaffiche op Wembley: FC Barcelona tegen Manchester United. Na een wervelende show van Barcelona, met een glansrol voor Lionel Messi, werd de cup met de grote oren voor de 3e keer in 6 seizoenen gewonnen de blauw-paarse equipe uit de hoofdstad van Catalonië. In de prijzenkast van Ibrahim Affelay prijkt nu een winnaarsmedaille van de Champions League. Wie dat een jaar geleden had gezegd, was waarschijnlijk helemaal voor gek verklaard. Maar het is dus wel zo. En omdat het voetbalseizoen nu volledig stil ligt, heeft Casino al een aantal weddenschappen klaar staan voor het nieuwe Champions League seizoen. Leest u mee?Allereerst is het mogelijk om te wedden op welk team gaat winnen of de halve finale haalt (de laatste 4). Interessant is dat de clubs uit Spanje de boventoon voeren. FC Barcelona en Real Madrid zijn de absolute favorieten voor de eindzege in 2012. Met een quotering van 3.00 laat FC Barcelona het team van Jose Mourinho (5.00) ruim achter zich. De kans dat één van deze teams de halve finale haalt, bedraagt respectievelijk 1.50 en 1.90. Leuk om op te wedden als je een liefhebber van het Europees en Spaans voetbal bent. Na deze twee kanshebbers volgen de geijkte namen: Manchester United (8.00), Chelsea (9.00), Manchester City (15.00) en AC Milan (18.00). Bayern Munchen, dat volgend jaar haar stadion beschikbaar stelt, heeft een quotering van 20.00.

Daarnaast kun je wedden op de vraag of een team de group stage haalt, met andere woorden, of het team zich weet te kwalificeren voor de lucratieve groepsfase. Een aantal grote teams moet play-off wedstrijden spelen en daar kunt u alvast op inzetten. Laten we in eigen huis beginnen; in een knotsgek einde van het seizoen legde FC Twente onder leiding van de alweer vertrokken Michel Preud’Homme beslag op de tweede plaats. De vraag is nu of FC Twente wederom het hoofdtoernooi van de Champions League weet te bereiken. Daarvoor moeten twee ronde overleefd worden en dat is pittig. De quotering bedraag 4.00. Dat ze het redden.

Ook op andere teams kan ingezet worden. Zo kan er gewed worden op Arsenal, dat het met een quotering van 1.14 wel moet halen. Alvast succes!

June 19, 2011 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.