Wedden op de Champions League

De Champions League de competitie van landskampioenen en andere teams in Europa. De Champions League biedt je de mogelijkheid om in te zetten op alle mogelijke teams en combinaties binnen Europa. De Champions League zorgt ervoor dat er veel grote teams zijn waarop jij je weddenschappen kunt plaatsen. De meeste weddenschappen gaan over de uiteindelijke winnaar of over de precieze uitslag van een wedstrijd, maar soms is het ook niet anders dan een weddenschap op wie het eerste doelpunt gaat maken.

In de Champions League doen veel verschillende teams mee. In tegenstelling tot de naam van de competitie, zijn deze teams lang niet altijd kampioen in hun thuisland, maar soms ook de nummer Wedden op de champions leaguetwee, drie of vier. Op die manier kan het zijn dat lang niet alle teams die meedoen aan de Champions League daadwerkelijk kampioen zijn. Dit verhoogt wel het aantal mogelijke weddenschappen en de onvoorspelbaarheid van het toernooi. En hoe hoger de onvoorspelbaarheid, hoe hoger de quotering. De Champions League is in die zin een zeer interessante competitie om op te wedden: je weet nooit precies wat er gaat gebeuren, maar de kans dat je een mooi bedrag wint met een weddenschap is zeer groot.

Over de Champions League 

De Champions League is de opvolger van het oorspronkelijke Europa Cup 1, het toernooi dat wel echt en alleen voor landskampioene was opgezet. De Champions League, die begin jaren 90 werd opgestart, is open voor veel teams. Na een aantal voorrondes, stromen 32 teams in bij de groepsfase. In deze groepsfase spelen alle teams zes wedstrijden, waarvan drie thuis en drie uit. De nummers één en twee stromen door naar de achtste finale, terwijl de nummer drie doorstroomt naar de Europa League.

De grote teams die meedoen zijn onder meer Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Chelsea, AC Milan, Inter Milan en Bayern München. Deze clubs strijden allemaal om de cup met de grote oren. Voorspel jij de winnaar goed en win je dat mooie bedrag met een weddenschap op 1 van deze clubs?

Gokken op de Champions League

Gokken op de Champions League is makkelijk. Alle aanbieders van online weddenschappen maken gokken op de Champions League mogelijk. Omdat de grote teams uit Europa er aan mee doen, is het soms lastig om de juist quoteringen te vinden. Je kunt natuurlijk op die grote verrassing uit Oost-Europa spelen, of inzetten op onze Nederlandse trots, AZ. Maar het beste is om rustig na te denken en een club en quotering uit te zoeken die perfect bij jou past. De kans dat je dan een mooi bedrag pakt door te gokken op de Champions League, is groot. De reden waarom je juist de Champions League moet doen, is hieronder nader toegelicht:

  • De grootste clubs uit Europa doen mee aan de Champions League. Daardoor is er altijd een club van jouw gading die mee doet aan de Champions League.
  • De wedstrijden zijn vaak van een hoog niveau. De weddenschappen zijn dat ook. Bij alle aanbieders is de Champions League vaak een van de populairste toernooien.
  • Je kunt met grote zekerheid zeggen dat een aantal clubs de kwartfinale gaat halen. Hier is een mooie, stabiele winst te maken.