Wedden op het WK

Het wereld kampioenschap voetbal, beter bekend als het WK, is een interessante gelegenheid voor vele spelers om hun online weddenschappen te plaatsen. 48 groepswedstrijden, 8 achtste finales, de kwartfinales en de halve finales zijn samen al goed voor 62 wedstrijden. Samen met de finale en de strijd om de derde en vierde plek, kun je dus maar liefst op 64 wedstrijden weddenschappen plaatsen.

Direct Wedden op WK

En dat is niet alles: de weddenschappen die je plaatst tijdens het wedden op het WK, zijn zeer breed. Je kunt inzetten op de eindwinnaar, op welke teams de halve finale halen en in het geval van een groot aantal aanbieders, kun je daar ook nog eens mooie quoteringen voor uitzoeken: iedere aanbieder heeft het WK in zijn portfolio en de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Voor je weddenschappen op het WK ben je dus niet afhankelijk van 1 aanbieder en kun je gebruik maken van onbegrensde mogelijkheden.

Over het WK

Het wereldkampioenschap voetbal, het WK, is na de Olympische Spelen het grootste sportevenement ter wereld. Miljarden kijkers van over de hele wereld zullen het spektakel weer gadeslaan en Wedden op het wkgenieten van de spanning die de wedstrijden ongetwijfeld weer zullen brengen. Het afgelopen WK, 2006, ging Italië er vandoor met de titel, na een spannende finale tegen Frankrijk. In die finale was het opmerkelijkste moment de kopstoot van Zinedine Zidane, de Franse sterspeler. Mede hierdoor verloor Frankrijk de wedstrijd.

Het WK heeft nu ook weer veel verschillende favorieten. Brazilië is een gegadigde, het Nederlands Elftal maakt een goede kans, Frankrijk is altijd gevaarlijk. Als je een voorgevoel hebt voor de winnaar, zit je goed. Dan kun je mooie weddenschappen plaatsen en grote bedragen verdienen.

Gokken op het WK:

Gokken op het WK is dus zeer uitdagend. Zoals altijd is één van de vragen: welk Afrikaans land gaat er deze keer goed presteren? Vorige keer presteerde Ghana boven verwachting, maar misschien wordt het deze keer wel Ivoorkust. Je weet het nooit en het is een gokje waard om te zien welk land er vandoor gaat met de beker of welk land de meeste wedstrijden wint in de groepsfase. Daarnaast is het altijd weer de vraag wie er topscoorder van het toernooi wordt. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om te gokken op de uitkomsten van het WK. Dat je hierbij niet snel verveeld zult raken, is hierom:

  • Groot aanbod van verschillende weddenschappen, van wedden op de winnaar tot wedden op de verassing van het toernooi.
  • Internationaal karakter: veel wedstrijden, veel aandacht en je bent altijd volledig op de hoogte van de ontwikkelingen bij een bepaald team.
  • Veel live wedden: alle wedstrijden worden wereldwijd live uitgezonden. Je kunt een deel van de actie meepakken door live weddenschappen te plaatsen bij 1 van de vele aanbieders.