Wedden op Ajax

Wedden op Ajax is niet makkelijk, maar het komend jaar is de club 1 van de favorieten voor de landstitel. Door het aantrekken van een nieuwe trainer, kun je met een geruster hart dan eerst wedden op de resultaten van Ajax. De spelers van de Amsterdamse club zijn meestal namelijk meer dan goed genoeg en zeer interessant om naar te kijken. Dit zijn doorgaans echte publiekstrekkers, die het zeker waard maken als jij besluit op ze te gaan wedden.

Alleen won Ajax de afgelopen jaren nooit genoeg wedstrijden achter elkaar om een kans van slagen te hebben in de strijd om de titel. Hierdoor was het wedden op Ajax altijd lastig: ze zijn meestal, op basis van hun naam en het geld dat ze ieder jaar weer te besteden hebben, favoriet in een wedstrijd tussen twee Eredivisieclubs. Maar als het er op aankomt, is het wedden op Ajax niet helemaal zeker en is de vraag of de lage quotering het één en ander rechtvaardigt. Wedden op Ajax is dus iets voor mensen met stalen zenuwen en die niet bang zijn.

Over Ajax

Ajax is de grootste club van Nederland, in toeschouwers en supporters aantallen, samen met Feyenoord. De club voetbalt in de Amsterdam Arena, die ondermeer ook wordt gebruikt voor de concerten van de Toppers en van U2. Ajax komt dit jaar uit in de strijd om het landskampioenschap (Eredivisie), de strijd om de KNVB Beker en in de voorronde van de Europa League. Er zijn dus vele mogelijkheden voor voetbalweddenschappen op wedstrijden van Ajax.

Die mogelijkheden worden maximaal uitgebuit door de verschillende aanbieders van weddenschappen op Ajax. De kans dat je bij deze aanbieders kunt wedden op Ajax, is zeer groot. De club is populair tot ver over de landsgrenzen en trekt daardoor ook veel buitenlandse bezoekers. Het wedden op Ajax heeft in de afgelopen een grote vlucht genomen, mede door de wisselvalligheid van de resultaten van de Amsterdamse club.

Gokken op Ajax

Gokken op Ajax kan dus in drie verschillende competities. Je kunt inzetten op Ajax in de Eredivisie, in de strijd om de KNVB Beker en in de voorronden van de Europa League. Met andere woorden: Ajax biedt de Nederlandse gokker voldoende kansen om te strijden voor die goede quotering en die kans op een grote prijs. Daarnaast is gokken op Ajax nog om een aantal andere redenen interessant:

  • De prijzenkast van Ajax puilt traditioneel gezien uit. Maar de club heeft de afgelopen jaren niet al te veel gewonnen. Daar moet nu verandering in komen, vinden ze in Amsterdam en daardoor hebben ze de portemonnee getrokken en goede spelers en een nieuwe trainer te halen. Dit is de kans om te gokken op een titel voor Ajax.
  • Ajax het traditioneel goede spitsen. Bij verschillende aanbieders kun je inzetten op de vraag wie er topscoorder wordt in de competitie. Het is dan altijd slim om te wedden op de spits van Ajax.
  • Ondanks dat Ajax de laatste jaren geen kampioen is geworden, wint het nog altijd meer wedstrijden dan dat het verliest. Dit vraagt om een weddenschap op Ajax.