De laatste 16 van de Champions League: wedden op voetbal

wedden op champions league

Het kampioenenbal bij het voetbal, de Champions League, gaat deze maand na een paar maanden stil te hebben gelegen weer van start. De zestien overgebleven teams zullen elk twee wedstrijden spelen tegen hun gelote tegenstanders. Er staan een paar absolute krakers op het programma, dus als je wilt gaan wedden op voetbal dan is dit zeker een mooie gelegenheid. In dit artikel kun je meer lezen over de wedstrijden die op het programma staan en de voetbalweddenschappen die je hierbij kunt afsluiten.

Veel landskampioenen nog in de strijd

Onder andere de kampioenen van Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en Engeland zijn nog in de race om de 25e Champions League te winnen. Op papier zijn de spannendste wedstrijden deze:

  • Real Madrid – Napoli op 15 februari en op 7 maart
  • Bayern München – Arsenal op 15 februari en 7 maart
  • Paris Saint-Germain – Barcelona op 14 februari en 8 maart

Deze laatste partij gaat tussen de kampioen van de Ligue 1 en La Liga. Ze zijn gezien hun huidige vorm erg aan elkaar gewaagd. Bij beide grootmachten spelen vele supersterren. Bijvoorbeeld Cavani, Thiago Silva en Di Maria bij het team uit Parijs en natuurlijk Neymar, Suarez en Messi bij de Catalanen.

 

Ook de wedstrijden tussen Barcelona en Arsenal kunnen spectaculair worden. In het verleden speelden ze al vaak tegen elkaar in de Champions League en elke keer vielen er veel goals aan beide kanten. Natuurlijk is dit ook een mooie kans om Arjen Robben in actie te zien. Hij is, naast Jasper Cillessen, de enige Nederlander die nog in het toernooi zit. Nu Napoli het bijzonder goed doet in Italië zal het zelfs voor Real Madrid nog een hele kluif worden om over twee wedstrijden te winnen.

De andere vijf wedstrijden

Verrassend genoeg doet de kampioen van de Engelse Premier League het ook goed op het internationale toneel. Tegen Sevilla mag Leicester op 22 februari en 14 maart proberen de kwartfinales te bereiken. Daarnaast spelen ook deze teams tegen elkaar:

  • Manchester City – Monaco op 21 februari en 15 maart
  • Benfica – Borussia Dortmund op 14 februari en 8 maart
  • Porto – Juventus op 22 februari en 14 maart
  • Bayer Leverkusen – Atlético Madrid op 21 februari en 15 maart

 

Bij al deze wedstrijden is een duidelijke favoriet aan te wijzen. Zo lijkt het voor de hand dat Manchester City, Borussia, Juventus en Atletico er met de winst vandoor zullen gaan. Toch zitten er elk jaar wel een paar verrassingen tussen. Als je wilt wedden op voetbal dan kun je dus zeker ook eens voor de underdog kiezen. Met name bij thuiswedstrijden doen deze ploegen het af en toe zeer goed en kunnen ze het de favorieten zeker moeilijk maken.

 

Voetbalweddenschappen online afsluiten

Wie wil wedden op voetbal kan zijn ei kwijt bij deze mooie wedstrijden in de Champions League. Omdat er steeds maar twee duels per dag zijn kun je bovendien veel van de wedstrijden zien. Dit is natuurlijk extra leuk als je er een weddenschap op hebt lopen. Ook het live wedden op voetbal is erg populair. Je kunt dan via de website van je online bookmaker, een livestream aanzetten zodat je geen moment hoeft te missen. Bij deze livestream staan veel opties om in te zetten en deze voetbalweddenschappen passen zich aan de wedstrijd aan. Hierdoor heb je bijzonder veel opties om te wedden! Van midden februari tot midden maart is er dus voldoende gelegenheid om te wedden op voetbal.

February 6, 2017 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.