Wedden op AZ

Wedden op AZ? Degene die het afgelopen seizoen besloten had om al zijn geld op een kampioenschap voor AZ te zetten, is waarschijnlijk voor gek verklaard door al zijn vrienden en bekenden. En nu miljonair, want AZ was vorig jaar niet de gedoodverfde kampioenskandidaat, waarvan iedereen er al vanuit ging dat ze kampioen gingen worden. Wedden op AZ was het afgelopen jaar dus zeer sterk de moeite waard geweest, onder meer door de soevereine manier waarop het team het afgelopen jaar kampioen werd.

Het wedden op AZ is interessant, mede doordat de club altijd met gedegen beleid heeft geprobeerd om kampioen te worden van Nederland, of om in ieder geval structureel bij de beste vijf teams van Nederland te horen. De laatste jaren lijkt het erop dat dit gelukt is en dat AZ het voor elkaar heeft gekregen om structureel bij de top van Nederland te gaan behoren. Hierdoor is de club sterk in aanzien gestegen.

Over AZ

AZ is het troetelkind van DSB eigenaar Dirk Scheringa. Deze bankier heeft al die jaren veel tijd gestoken in het verbeteren van de randvoorwaarden die worden gesteld aan een voetbalclub. Hierdoor kan AZ dit jaar uitkomen in onder meer de KNVB Beker, de strijd om het landskampioenschap in de Eredivisie en de Champions League. Met name die laatste gaat een melkkoe worden voor het AZ van Scheringa. De verwachting is dat de club uit Alkmaar hier miljoenen gaat opstrijken.

AZ is de afgelopen jaren stabiel aan de top in Nederland, onder meer door de bouw van een nieuw stadion met goede faciliteiten. De vraag is of AZ dit de komende jaren vast kan houden. Denk je van wel? Plaats dan je weddenschappen op AZ en in die mooie bedragen die je kunt verdienen op het moment dat AZ de beker pakt of de titel wint.

Gokken op AZ

Wedden op AZ is dus zeer interessant. Denk jij te weten wat de uitslag van AZ-PSV gaat worden, of de uitslag van AZ-Ajax? Dan ben je hier aan het goede adres, want hier heb je de mogelijkheid om een geschikte weddenschap te kiezen, waarmee je AZ indirect kunt steunen. Op het moment dat je gaat inzetten op AZ, kun je namelijk vol hartstocht de club uit de kaasstad van Nederland ondersteunen. Er zijn nog een aantal andere redenen om op AZ te gokken:

  • De club komt dit seizoen uit in de belangrijkste competitie van Europa, de Champions League. Alleen het feit dat deze club hierin uit mag komen, zorgt voor interesse van vele grote partijen en aanbieders van online weddenschappen. Deze zullen je vragen om je geld bij hen te gokken op AZ.
  • Wedden op AZ biedt veel kansen. Vorig jaar leverde de club de topscoorder van de Eredivisie, wie weet dit jaar weer. Daarnaast werd de club onverwacht kampioen, iets dat niet veel clubs AZ kunnen navertellen.
  • AZ heeft een nieuwe coach met veel ervaring in de Champions League, Ronald Koeman. Misschien dat ze met hem voor een stuntje kunnen zorgen.