Ideale scenario’s voor wedden op Parlay

Hoe eerlijk is het parlay-wedsysteem?

Welnu, in een parlay van twee teams met beide kansen op -110, zou de werkelijke kans de kansen moeten omzetten naar +300, maar je krijgt slechts +260. Voor een parlay van drie teams zouden de totale kansen op +700 moeten staan, maar bookmakers geven je slechts +600.

Met andere woorden, bookmakers bieden geen gelijk speelveld voor parlay-weddenschappen met vaste kansen. Met dat gezegd, zijn er fatsoenlijke scenario’s waarin parlay-weddenschappen volkomen logisch zijn?

Gratis Spelen Bonussen

Parlays met drie teams zijn geweldig voor freebie-weddenschappen en andere bonussen. Waarom is dat zo? Welnu, ze brengen iets meer sap voort dan echte kansen en stellen je in staat om drie verschillende weddenschappen vrij te spelen. Tegenwoordig bieden bookmakers ongelooflijke welkomstbonussen (gebaseerd op het bedrag van de eerste storting), en experimenteren met parlays van drie teams met je bonusgeld kan je dat extra beetje oomph geven dat je nodig hebt.

Gecorreleerde parlays

Gecorreleerde parlays zijn gebaseerd op bepaalde combinaties die zowel winnen als verliezen. Wedden op de Lakers om te winnen en Lebron James om het totaal aantal punten te verhogen, is bijvoorbeeld het perfecte voorbeeld van een gecorreleerde parlay met twee weddenschappen.

Maar als u een minder bekende bookmaker kunt vinden die legitiem is, maar nog steeds gecorreleerde parlays en een fatsoenlijke online sportweddenschapservaring biedt, zou het een goed idee moeten zijn!

Gereduceerd sap

NFL is het perfecte voorbeeld van het zogenaamde ‘reduced juice’-fenomeen. In NFL zijn 50/50-wedproposities heel gewoon, en sommige bookmakers bieden 6,5 tegen 1 op parlays van drie teams, wat meer waarde oplevert dan wedden op de standaard -105-optie.

Belangrijkste redenen om parlays te vermijden

1) Bankroll-strategie
Progressieve goksystemen worden over het algemeen beschouwd als een slechte strategie voor zowel bankrollbeheer als bankrollgroei. Professionele gokkers maken weddenschappen op basis van hun gekwantificeerde voorsprong per spel. Hoewel de wiskunde kan werken, is het doen van de wiskunde voor de juiste weddenschapsgrootte op een parlay veel extra werk met weinig tot geen voordeel voor de meeste sportgokkers.

2) Variantie
Parlay-weddenschappen hebben een hogere variantie dan straight-weddenschappen. Hier krijg je dezelfde kansen, maar je kans op een droge spreuk is aanzienlijk groter. Als de kansen hetzelfde zijn, is het meestal beter om te kiezen voor de optie met een lagere variantie, in dit geval rechte inzetten.

3) Lijn winkelen
Sportgokkers maximaliseren hun winst door altijd voor de beste prijs te winkelen. Bijvoorbeeld het vinden van -4 wanneer andere sites -4.5 zijn, en het vinden van verminderde vig-opties zoals -104 in plaats van -110. Bij het wedden op parlays no account casino, moet je de gunstigste kansen voor elk team vinden op een enkele goksite. Dit scenario is zeldzaam, dus over het algemeen krijg je betere kansen door rechtstreeks in te zetten op meerdere goksites.

June 8, 2021 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.