WK 2014 aftrap Nederland – Spanje

Vrijdag is het eindelijk zover, dan begint de start van het Wereldkampioenschap Voetbal 2014 voor Nederland in Brazilië. Het WK begint zoals het 4 jaar geleden eindigde, met een duel tegen Spanje. Zullen de Nederlandse mannen deze keer de overhand hebben?

Spanje vreest ‘gouden driehoek’

Spanje is op zijn hoede tijdens de eerste wedstrijd van het WK tegen Nederland. Volgens de Spaanse verdediger Javi Martinez komt het grootste gevaar van de drie top aanvallers: Robin van Persie, Arjen Robben en Wesley Sneijder. Dit zijn topspelers van wereldklasse en zullen de Nederlandse aanval voeren.

Geschiedenis Nederland – Spanje

In de geschiedenis van het voetbal hebben beide voetbalelftallen tot nu toe tien maal tegenover elkaar gestaan. Op 5 september 1920 vond in Antwerpen tijdens de Olympische Zomerspelen de eerste ontmoeting tussen beide elftallen plaats. Spanje won deze wedstrijd met 3-1 en behaalde het zilver waardoor het Nederlands Elftal genoegen moest nemen met het brons.

It totaal won Spanje 5 keer van Nederland, speelde ze 1 keer gelijk en 4 maal behaalde de Nederlandse mannen zegen over Spanje. Tijdens deze wedstrijd  liggen de kansen dus in het voordeel van Spanje.

Zet in op jouw favoriet

Maak de wedstrijd nog spannender en zet in op jouw favoriete elftal. Heb jij blind vertrouwen in onze Nederlandse mannen? Dan kan je dat aardig wat geld opleveren. De meeste bookmakers leggen hun odds bij Spanje. Wed je bijvoorbeeld voor 20 euro dat Nederland wint van Spanje dan zou jij met 107* euro hun zege kunnen vieren. Waar wacht je nog op?

* Berekend met odds van 5.35 genoteerd op Casino op 12/06/2014 13:00 voor winst Nederland

 

June 12, 2014 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.