Het WK gaat weer van start. Voor vrouwen!

Inderdaad, een wat vreemde eend in de bijt van onze rubrieken over het wedden op voetbal. We bespreken de sport en de mogelijkheden om geld in te zetten op wedstrijden op allerlei manieren, maar dit bericht is een unicum. Het is de eerste keer dat we het vrouwenvoetbal onder de loep nemen. Vandaag begint namelijk het WK Voetbal voor dames, dat eindigt met een grote finale op 17 juli 2011. In totaal 16 teams strijden om de eer en om de glorie. Wie mag zich weer 4 jaar lang wereldkampioen in het vrouwenvoetbal noemen? En wie is de grote favoriet voor de eindzege? We gaan het vandaag bespreken!

Er kan bij Casino in ieder geval al ingezet worden op de winnaar van het toernooi. Duitsland is de grote favoriet, met een quotering van 1.85. BraziliĆ« volgt op gepaste afstand en heeft een quotering van 5.75. De Verenigde Staten doen ook nog redelijk mee; zij hebben een quotering van 6.25 en doen daarmee nauwelijks onder voor de Brazilianen. Daarna komen de hogere quoteringen. Misschien dat Zweden (17.00) of Frankrijk (23.00) in Europa hoge ogen gooien; wereldwijd zijn het slechts figuranten. Of…. Er moet natuurlijk nog gespeeld worden, dus je weet maar nooit hoe het gaat lopen.

Naast het wedden op de winnaar, kan er ook ingezet worden op de uiteindelijke finale. De vraag is hier met name: welk team bereikt de finale. Duitsland wordt in staat geacht om redelijk eenvoudig de finale te behalen en heeft daarvoor een quotering van 1.55 gekregen. Braziliƫ heeft voor het behalen van de finale een quotering gekregen van 2.50, terwijl de Verenigde Staten het moeten doen met een quotering van 3.00. Ter illustratie: haalt Nigeria onverwacht de finale, dan ligt er een quotering klaar van 126.00. De topscorer, daar kan ook op gewed worden.

Hier geldt als grote favoriet de Braziliaanse ster Marta. Zij heeft een quotering van 3.50 voor het behalen van de topscorerstitel. Alexandra Popp en Inka Grings hebben een quote van respectievelijk 4.50 en 9.00. Zo zie je; het wedden op vrouwenvoetbal verschilt niet wezenlijk van het wedden op voetbal bij de mannen!

June 26, 2011 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.