Wedden op de halve finale van de KNVB-beker

Wedden op de halve finale van de KNVB-beker
Aanstaande woensdag is het weer zo ver; de strijd om de KNVB-beker zal dan weer losbarsten. Na de sensationele kwartfinales, waarin PSV het onderspit moest delven tegen FC Twente, Ajax eenvoudig won van haar tegenstander NAC en FC Utrecht met veel moeite won van FC Groningen, is het nu tijd voor de halve finales in het toernooi dat de harten in veel steden sneller doet kloppen. Bij Casino staan de verschillende weddenschappen op de halve finale van de KNVB-beker al klaar en kun je wedden op de uitkomst van de twee halve finales. En die halve finales zijn de moeite meer dan waard!

Zo neemt FC Twente het in de eigen Grolsch Veste op tegen het FC Utrecht van Ricky van Wolfswinkel en Dries Mertens. Een belangrijke wedstrijd voor de club uit de Domstad, die zich in Enschede verzekerd weet van de steun van een fanatieke en grote schare fans. Maar liefst 1200 supporters uit Utrecht reizen af naar Enschede. De quoteringen zijn echter in het voordeel van de Tukkers; met een notering van 1.45 lijkt het er op dat FC Utrecht bij voorbaat kansloos is. Een gelijkspel staat in de boeken voor 3.85 en een overwinning van de Utrechters voor 6.50.
De andere wedstrijd laat een vergelijkbaar beeld zien. In de (waarschijnlijk niet volledig gevulde Arena) laat Ajax zich gelden tegen het RKC Waalwijk. Deze verrassende halve finalist wordt niet veel kansen toegedicht. Doordat Ajax thuis speelt en sinds het aantrekken van trainer Frank de Boer nog maar één keer verloor, weet iedereen eigenlijk wel zeker dat Ajax de finale gaat halen. Overigens is de wedstrijd tegen PSV nog niet in dit artikel meegenomen. De quotering van 15.00 voor RKC Waalwijk geeft inmiddels wel aan dat Ajax de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Ajax heeft een quotering van 1.12; een gelijkspel staat in de boeken voor 7.00.
Het is dus wel duidelijk dat Ajax en FC Twente de grote favorieten zijn voor winst in de beker. Met een quotering van 1.75 is Ajax de absolute kanshebber; FC Twente volgt met een quotering van 2.40. FC Utrecht moet het doen met een quotering van 13.00.RKC met één van 34.00

February 27, 2011 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.