Mobiel Wedden

Je hebt bij veel aanbieders niet alleen de mogelijk om online te wedden op voetbal of andere weddenschappen te plaatsen. Bij sommige kantoren kun je namelijk ook via je de mobiele telefoon je weddenschappen plaatsen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een mobiel toestel, een aansluiting op mobiel internet en een speelrekening bij een van de vele aanbieders van online weddenschappen.

Direct Wedden via je Mobiel

Als je de beschikking hebt over een mobiele telefoon met internet en een speelrekening die je gebruikt om te wedden op voetbal of een andere sport, dan is de stap snel gemaakt. Het beste is om online, met behulp van een normale pc, een account aan te maken bij een van de aanbieders van online sportweddenschappen. Dat gaat waarschijnlijk sneller dan op het moment dat je dit probeert met behulp van je mobiele telefoon. Als je dan je mobiele telefoon instelt zodat je deze kunt gebruiken voor online internet, kun je eigenlijk gelijk aan de slag.

Mobiele weddenschappen

Wanneer je mobiel gaat wedden op voetbal of een andere sport, hoef je dus niet al te veel te doen. Je kunt nog steeds gebruik maken van alle weddenschappen die beschikbaar zijn op de normale website. De voordelen van mobiel wedden zijn evident: je kunt op elke plek waar je bereik hebt, gebruik maken van alle voordelen van een account bij een online aanbieder van weddenschappen op jouw favoriete voetbalclub.

Mobiele app

Behalve dat je gebruik kunt maken van een online browser op je mobiele telefoon kun je nu ook de app downloaden om je sportbet in te zetten op je favoriete team.
Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de app van Casino. Hier kun je alles vinden van wedden op voetbal tot wedden op paarden en wedden op basketbal. Neem een kijkje en zie of er iets naar jouw wens bij staat.

Voordelen van het wedden via de mobiel:

Je bent altijd en overal bereikbaar : waar je ook bent, op werk of op vakantie, plaats altijd de bet naar je wens.
Je bent er snel bij: staan de odds nu juist zo goed, dan ben je er direct bij en hoef je niet te wachten tot je een desktop tot je beschikking hebt.
Je kunt online je betaling doen met internetbankieren: heb je al iDeal internetbankieren op je telefoon, dan kun je snel storten en/of uitbetalen
Je kunt multi-tasken: ben je aan het werk of kijk je de voetbalwedstrijd live, dan kun je tegelijkertijd een weddenschap plaatsen op je favoriete club