Wedden op NEC Nijmegen

Als je kon wedden wie er hoger zou eindigen, Vitesse of NEC Nijmegen, dan is er geen inwoner uit Nijmegen die in zou zetten op Vitesse. Ook in de wedstrijden tussen Vitesse en NEC Nijmegen is wedden op NEC het enige dat opkomt in de hoofden van de inwoners van Nijmegen. Vitesse is de vijand en die club moet zo klein mogelijk gehouden worden, omdat anders de trots van Nijmegen, NEC, lijdt onder de grootheidswaanzin van de club uit Arnhem.

Direct Wedden op NEC

Wanneer je een weddenschap plaats op NEC Nijmegen moet je dus altijd rekening houden met de positie van de concurrent uit Arnhem. Staat de club uit Nijmegen hierboven, dan wordt er gestreden om hierboven te blijven. Staat de club uit Nijmegen hieronder, dan wordt er nog harder gestreden om te voorkomen dat het zo blijft. Bij het wedden op NEC Nijmegen moet je dus altijd rekening houden met de ontwikkelingen bij Vitesse.

Over NEC Nijmegen

NEC Nijmegen is een stabiele middenmotor die zo nu en dan een uitschieter naar boven of naar beneden heeft. De club heeft een redelijke stabiele achterhang die elk jaar weer op de banken staat om de club naar voren te schreeuwen. Soms zorgt de club voor een verrassing, het is zaak om bij het wedden op NEC Nijmegen rekening te houden met de vorm van het seizoen en de kansen die NEC Nijmegen heeft op bijvoorbeeld degradatie of Europees voetbal.

NEC Nijmegen doet dit seizoen mee met een tweetal competities, de strijd om het landkampioenschap in de Eredivisie en de strijd om de KNVB Beker. Er zijn dus legio kansen om een mooie inzet te plaatsen op NEC Nijmegen en te wedden op de uitkomsten van de wedstrijden van deze populaire club. Althans, de club is populair in Nijmegen, niet in Arnhem.

Gokken op NEC Nijmegen

Gokken op NEC Nijmegen moet vooral gebeuren op het moment dat club een duidelijk doel voor ogen heeft en dat doel ook nog bereikbaar is. De club Nijmegen verdient het wel, want gokken op de club zorgt er voor dat er steun wordt gevoeld voor de club uit Nijmegen en dat andere clubs onder de indruk zijn van de supporters die NEC Nijmegen steunen. Overigens zijn er nog andere redenen om te gokken op NEC Nijmegen:

  • De club heeft het afgelopen seizoen geproefd van Europees voetbal. Ondanks dat de club dit seizoen daar niet aan mee doet, wordt alles in het werk gesteld om daar volgend jaar wel weer bij te zijn. Hierdoor is het mogelijk om op de club te wedden als deze belangrijke wedstrijden speelt.
  • De mensen uit Nijmegen zijn nuchter. Soms win je een wedstrijd, soms verlies je een wedstrijd. Ga op NEC Nijmegen gokken nadat ze een paar keer verloren hebben.
  • NEC Nijmegen is een kweekvijver voor grote trainers. Onder meer Mario Been en Johan Neeskens hebben NEC Nijmegen getraind en met de bijbehorende resultaten: is er weer een trainer die verstand van zaken heeft, dan kun je gaan wedden op NEC Nijmegen!