Wedden op RKC Waalwijk:

RKC Waalwijk is dit seizoen weer terug. De club uit Waalwijk, die afgelopen twee seizoenen uitkwam in de Eerste Divisie, is de club die via de play-offs is gepromoveerd naar de Eredivisie, ten koste van De Graafschap. Hierdoor is het mogelijk geworden om te wedden op wedstrijden van RKC Waalwijk in de Eredivisie en om te wedden op de uitkomst van het seizoen van RKC Waalwijk.

 

Waarschijnlijk is de club uit Waalwijk een gegadigde voor degradatie, dus of het verstandig is om te wedden op RKC Waalwijk is nog maar de vraag. Echter, je kunt dan natuurlijk altijd een weddenschap plaatsen op 1 van de 17 tegenstanders van RKC Waalwijk en op de vraag of RKC Waalwijk dit seizoen wel of niet gaat degraderen, kun je dan gewoon ja wedden.

Over RKC Waalwijk:

 

RKC Waalwijk heeft een zeer kleine achterban en in het stadion passen slechts 6000 mensen. Hierdoor heeft de club een zeer kleine begroting en moet het creatief omspringen met zijn begroting. Wedden op RKC Waalwijk betekent dus wedden op een ‘dark horse’ waarvan je nog lang niet weet hoe het seizoen zich uiteindelijk gaat ontwikkelen.

RKC Waalwijk komt dit seizoen uit in een tweetal competities, te weten de Eredivisie en de KNVB Beker. In de wedstrijden die de club daarin speelt, zal het in de meeste gevallen als underdog beginnen aan de wedstrijd. Dit is een belangrijk feit om rekening mee te houden als je gaat wedden op RKC Waalwijk. Heb jij er vertrouwen in? Dan liggen de mooie quoteringen voor je klaar en kan je veel geld verdienen aan RKC Waalwijk.

Gokken op RKC Waalwijk:

Gokken op RKC Waalwijk is dus niet zo maar een gok wagen en hopen dat er iets positiefs uitkomt. Het is verstandig om met beleid te gokken op de uitkomsten van de wedstrijden van RKC Waalwijk en je te realiseren dat de kans groot is dat RKC Waalwijk dit jaar gaat degraderen. Toch is RKC Waalwijk wel de moeite waard om op te gokken:

  • Er is sprake van een grote winkans, zeker op het moment dat de wedstrijd van RKC Waalwijk tegen een grote club uitdraait op een verrassing en jij net had gewed op een winstpartij voor RKC Waalwijk.
  • RKC Waalwijk heeft, voordat het degradeerde uit de Eredivisie, toch een aantal jaren op het hoogste niveau meegedraaid. Hierdoor kan je stellen dat RKC Waalwijk dit jaar nog wel een beetje kans maakt. Het is aan jou om wel of niet op die kans te gokken.
  • RKC Waalwijk bestaat bij de gratie van spelers die gehuurd kunnen worden van grote clubs en daardoor speelt de club met veel gehuurde spelers die vol geldingsdrang zitten. Zeker tegen hun oude clubs kunnen deze spelers voor een verrassing zorgen.