Wedden op Roda JC:

Het had niet veel gescheeld, of het was niet mogelijk geweest om dit jaar te wedden op Roda JC . De club had het ten eerste heel erg moeilijk in de Eredivisie en handhaafde zich pas op de laatste dag. Daardoor moest het wel nacompetitie spelen, waarin Cambuur pas na drie wedstrijden en penalty’s werd verslagen. Een tweede reden is te vinden in de fusieperikelen met Fortuna Sittard. Uiteindelijk ging deze fusie niet door en kon de club uit Kerkrade blijven bestaan.

Direct Wedden op Roda JC

Wedden op Roda JC Het is nog steeds ongewis wat er volgend seizoen met Roda JC gaat gebeuren en waarop je het volgende seizoen weer kunt wedden. Duidelijk is wel dat een groot aantal spelers van Roda JC de club het komende seizoen hebben vertalen en dat Roda JC op zoek moet naar nieuwe spelers. Dan kan er waarschijnlijk de komende jaren nog steeds gewed worden op de uitkomst van Roda JC tegen Ajax.

Over Roda JC:

Roda JC is zelf ook een fusieclub, van een aantal clubs uit het zuiden van Limburg. Deze clubs, die allemaal een rijke historie hebben, werden op een gegeven moment te klein en zijn toen samen gegaan in Roda JC. Deze club draaide jaren mee in de top en er kon zelfs gewed worden op de vraag of Roda JC kampioen ging worden.

Dit jaar kun je in twee competities op Roda JC wedden. De club is actief in de Eredivisie en in de strijd om de KNVB Beker. Wedden op Roda JC betekent in dit geval dus gelukkig nog steeds wedden op een club van het hoogste niveau in Nederland. De weddenschappen die je kunt plaatsen op Roda JC zijn dezelfde als die bij andere clubs kunt plaatsen. Zo kun je onder meer de uitslag van de wedstrijden voorspellen en de doelpunten zoals deze gaan vallen.

Gokken op Roda JC:

Het gokken op Roda JC is dus net zo interessant als het wedden op andere clubs uit de Eredivisie. Hierdoor is er veel ruimte voor het al dan niet gokken op verrassende uitslagen die Roda JC het komende seizoen misschien wel neer gaat zetten. De club uit Kerkrade is er in ieder geval weer aan toe. En er zijn nog een aantal redenen om op Roda JC te gokken:

  • De club is al 35 jaar onafgebroken actief op het hoogste platform en zat waarschijnlijk wel blijven.
  • Roda JC wint stiekem best vaak van grote clubs. Het is zaak om de wedstrijden waarop je wilt wedden goed en zorgvuldig uit te kiezen.
  • De clubs die naar Kerkrade moeten komen, zeker de clubs die vanuit het hoge noorden komen, moeten vaak een eind reizen. Roda JC is daarbij in het voordeel bij thuiswedstrijden en dit is iets om rekening mee te houden bij het gokken op Roda JC.