Wedden op Willem II

De club uit Tilburg is traditioneel een kweekvijver van talent, met zo nu en dan een positieve uitschieter en een goede eindprestatie. De club doet elk jaar mee in de Eredivisie en is al een tijd lang niet gedegradeerd. Wedden op Willem 2 betekent dus wedden op een stabiele factor in de Eredivisie, die structureel zijn wedstrijdjes wel weet te winnen. Willem II is een club vol toekomst, waar een gemoedelijke sfeer heerst.

Behalve in de wedstrijden tegen NAC, de buurman uit Breda. Dan wordt de strijd geleverd zoals de toeschouwers uit Tilburg deze graag zien. Het is geen kwestie van eer, maar een kwestie van leven en dood dat de thuiswedstrijd tegen NAC wordt gewonnen. Wedden op deze wedstrijd is altijd zeer de moeite waard: de clubs ontlopen elkaar niet veel en hetzelfde geldt voor de quoteringen. Wedden op Willem II is dus in dat geval zeer de moeite waard.

Over Willem II

Willem II werkt zijn wedstrijden af in een stadion waar ongeveer 12.000 mensen in kunnen. Meestal zit dit stadion wel vol en is een wedstrijd van Willem II goed bezocht. De club is populair in Tilburg en veel van de vaste bezoekers van de club durven het aan om te wedden op Willem II: de club haalt regelmatig aansprekende resultaten.

Wedden op Willem II is dit jaar mogelijk in een tweetal competities. Zo speelt de club in de KNVB Beker en doet deze ook mee in de Eredivisie. Het spelen van Willem II in de KNVB Beker is tricky, de club haalt doorgaans niet zulke aansprekende resultaten in deze wedstrijden. Overigens is Willem II niet kansloos en weet het regelmatig zijn puntjes te sprokkelen. Wedden op Willem II is dus voor een kwestie van timing en het goede moment opzoeken.

Gokken op Willem II

Gokken op Willem II kan in meerdere vormen, maar de club heeft weinig elementen die er echt uitspringen. Het beste is om in te zetten op wedstrijden die de club afwerkt tegen teams die ongeveer net zo goed zijn als Willem II, zoals NAC of NEC. Gokken op deze wedstrijden levert de meeste resultaten op voor mensen die geïnteresseerd in hoe Willem II presteert. Gokken op Willem II is ook door een aantal andere redenen interessant.

  • Afgelopen jaren heeft de club een aantal malen weten te stunten in de thuiswedstrijden tegen de topclubs. Het is de weddenschap waard om in te zetten als Willem II tegen Ajax of Feyenoord speelt.
  • In de afgelopen tien jaar heeft Willem II 1 keer echt gepiekt, met een tweede plaats en Champions League voetbal als resultaat. Durf jij te gokken op die nieuwe piek?
  • Veel aanbieders nemen weddenschappen op Willem II op in hun portfolio, dus je kunt goed de quoteringen vergelijken als je van plan bent te gokken op Willem II