Het Nederlands Elftal en andere EK-kwalificatiewedstrijden!

Het lijkt al weer zo lang geleden: Nederland in de finale van het WK. Dat was in 2010. Nog geen negen maanden geleden voor Nederland de WK-finale door een doelpunt van Andres Iniesta in de laatste minuten van de blessuretijd. Een even pijnlijke als mooie herinnering; de wedstrijden die vooraf gingen aan het bereiken van de finale staan in het geheugen gegrift van iedere Nederlander die houdt van voetbal. Omdat er in 2012 weer een groot toernooi wordt afgewerkt, is Nederland nu bezig met de kwalificatiereeks voor het komende EK. Dat gaat tot nu toe meer dan crescendo; er werden 4 wedstrijden gespeeld en 4 wedstrijden gewonnen. Aanstaande vrijdag neemt Nederland het op tegen Hongarije.In een uitwedstrijd wordt beslist of Nederland nog wat te duchten heeft van de tegenstanders in de komende wedstrijden, of dat Nederland zich alvast een beetje op kan gaan maken voor het EK in Polen en Oekraïne. De uitwedstrijd tegen het Hongarije van Balasz Dudszak is een lastige maar misschien wel te nemen horde voor het team van Bert van Marwijk. In de voorbereiding op het WK werd maar liefst met 6-1 gewonnen (maar verloren we Arjen Robben, met ‘de blessure’). Nederland is in ieder geval de grote favoriet en de verwachte winnaar aanstaande vrijdag.

Met een quotering van 1.45 ontvang je een winst van 45% op het moment dat Nederland daadwerkelijk deze wedstrijd winnen weet af te sluiten. Daarnaast maak je ook nog eens kans op veel meer geld als je gelooft in een stunt van de Hongaren: met een quotering van 6.20 wordt die kans best groot geacht. Een gelijkspel is goed voor 4.30. Er zijn nog een aantal andere wedstrijden die worden afgewerkt; zo neemt Servië het op tegen Noord-Ierland. Hier geldt duidelijk dat de Serven favoriet zijn; de quotering van 1.40 laat de WK-deelnemer van een jaar geleden geen andere kans dan te winnen van  de Noord-Ieren.

Er zijn nog veel meer interessante wedstrijden, want onder andere Italië, Spanje en België komen in actie het aanstaande weekend. Bij Casino kun je onbeperkt wedden op alle wedstrijden in het kader van de EK-kwalificatie!

March 20, 2011 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.