Wedden op een andere Eredivisie

Wedden op een andere EredivisieZoals we allemaal weten is wedden op voetbal erg spannend. Maar wat als je het nou nog spannender kon maken? We zijn in Nederland allemaal gewend om te wedden op de eredivisie, de jupiler league, de premier league, de bundesliga en de Spaanse primera liga. Er zijn echter nog veel meer Europese landen met een eigen eredivisie waarbij de spellen ook heel spannend kunnen zijn.

Portugal – Primeira Liga

Misschien weet je al dat Portugal een echt voetballand is. En dit komt niet alleen door de Europese titel die in 2016 behaald is, dit is altijd al zo geweest. Portugezen die nauwelijks rondkomen vanwege het lage salaris, leggen vrolijk hoge bedragen neer om een seizoenskaart voor de wedstrijden van hun favoriete club te bemachtigen. Er zijn in het land 4 clubs die met kop en schouders boven de rest uitsteken, te weten; Benfica, FC Porto, Sporting en SC Braga. De wedstrijden tussen deze clubs zijn vaak erg spannend omdat er veel vanaf hangt. Doorgaans winnen deze vier de wedstrijden tegen andere teams namelijk wel en dan moeten ze tegen elkaar uitvechten wie er met de landstitel vandoor gaat.

Malta

Dit is misschien een verrassing omdat Malta allesbehalve een voetballand is. Toch heeft het aardig wat voetbalteams waarop gewed kan worden. Het grappige is dat in Malta de profvoetballers op het hoogste niveau nog een fulltime baan hebben. Er kan hier dus niet echt van professioneel voetbal gesproken worden, maar toch kan het af en toe leuk zijn om erop te wedden. Wie weet wat het kan brengen.

België – Jupiler Pro League

Al sinds jaar en dag is Anderlecht de favoriete Belgische club. Maar de laatste tijd beginnen andere clubs zoals Royal Antwerp, Brugge en Oostende ook steeds beter te worden. De concurrentie wordt hiermee zwaarder en de wedstrijden worden spannender. Erg leuk dus om een gokje te wagen.

Behalve deze zijn er natuurlijk veel meer andere eredivisies in Europa. Wat dacht je namelijk van Finland, Zweden of Noorwegen? Door op deze wedstrijden te gaan letten leer je over een andere soort voetbal en brengt het wedden extra spanning met zich mee. De Nederlandse Eredivisie ken je waarschijnlijk al als je broekzak en de resultaten zullen dan vaak weinig verrassend zijn. Je interesse uitbreiden kan dan het kleine verschil maken waardoor het wedden weer zo spannend wordt als voorheen. Probeer het zelf maar eens dan zul je het merken.

August 6, 2018 by : posted in Voetbal Nieuws No Comments

Comments are closed.