Wedden op het Europese Kampioenschap Voetbal

 

Het Europees kampioenschap voetbal, beter bekend onder de naam EK, is een zeer populair evenement binnen Europa en ook ver daarbuiten. Het EK trekt vele bezoekers en levert altijd veel spanning en sensatie. Niemand vergeet de legendarische overwinningen van Nederland tijdens het EK 2008 in Zwitserland en Oostenrijk. Zowel Italië als Frankrijk werden tijdens die wedstrijden aan de zegekar gebonden en iedereen die daar een mooi bedrag op in had gezet, heeft daar waarschijnlijk een goed gevoel aan over gehouden.

Wedden op het EK kan dus zeer lucratief zijn. Naast dat het lucratief is, is het ook vaak zeer spannend. Afgelopen EK won Spanje, nadat ze eigenlijk zonder al te veel moeite alle wedstrijden op het EK hadden doorlopen. In de finale werd Italië geklopt. Deze wedstrijd was zeer interessant voor alle voetballiefhebbers en liefhebbers van weddenschappen.

Over het EK

Het EK is een vierjaarlijks toernooi tussen de 16 sterkste landen van Europa. Om deel te mogen doen moeten vaak kwalificatietoernooien worden gespeeld, waarin je bij de eerste twee moet eindigen om je te kwalificeren. Het Europees kampioenschap voetbal, het EK 2016 vindt dit keer plaats in Frankrijk. De loting heeft plaats gevonden. Er hebben in totaal 53 landen meegespeelt voor de EK kwalificaties, waarvan uiteindelijk 24 landen aan het EK 2016 mee doen. Hiermee is het EK het grootste toernooi van Europa en komt het dicht in de buurt van het WK qua speelsterkte. Helaas voor Nederland, want dit jaar zijn onze mannen helaas niet door naar het EK 2016. Maar dit kan de pret natuurlijk niet weerhouden, en genieten zullen we evengoed van geweldig voetbal een een leuke EK sfeer.

Het EK biedt altijd spanning en vaak ook een onverwachte winnaar. Alleen in 2000 was een weddenschap op een zekere naam (Frankrijk) lucratief, in andere jaren is het altijd een outsider geweest. Zo was een weddenschap op Griekenland tijdens het EK 2004 zeer lucratief geweest en had deze meer dan 50 keer de inzet opgeleverd. De kansen zijn dus gespreid en als jij weet te voorspellen wie de winnaar van de EK 2016 wordt, dan moet je gelijk inzetten en beginnen met wedden.

Favoriet EK 2016: Frankrijk

Wedden op het EK Misschien omdat het thuis speelt in eigen land of omdat het momenteel erg goed presteerd, volgens de bookmakers bij Casino Sportsbook is Frankrijk dit jaar favoriet. Inzetten op winst van dit team kan 4x jouw inzet opleveren. Niet slecht. Ook onze Vlaamse buren staan in de top 5 van favorieten en wordt aardig wat van verwacht. Opmerkelijk is dat zowel Italie als Portugal ontbreekt in de top 5 favorieten. Wat natuurlijk een kans op hogen winsten creëert. Mocht jij inzetten op EK2016 winst van Italie dan ontvang je 17.5 x jouw winst terug. Winst voor Portugal levert 19.5 x de winst op. Mocht je nog niet zeker zijn van de prestaties van de teams dan kun je natuurlijk ook eerst inzetten op Poule winnaars. Maar onthoud wel: hoe eerder van te voren je inzet, hoe beter de odds en hoe meer winst er te behalen valt.

Gokken op het EK

Gokken op het EK kan meerdere vormen hebben. Zo kun je geld inzetten op de uiteindelijke winnaar en daarmee gokken wie de kampioen wordt van het EK. Daarnaast kun je vaak per wedstrijd een gok wagen en een inzet plaatsen. De quoteringen zijn goed te vergelijken omdat iedere aanbieder gokken op het EK en de uitkomsten van wedstrijden op het EK mogelijk maakt. Op die manier haal je het meeste uit je geld en ben je absoluut niet kansloos bij het plaatsen van een mooie weddenschap.  Wedden op het EK en is veelzijdig en wel hierom:

  • 16 of 24 deelnemende teams en dus heel wedstrijden die allemaal live worden uitgezonden, in Nederland en in de rest van de wereld. Een groot aanbod van verschillende weddenschappen is mogelijk bij het EK
  • Een groepsfase waarin altijd verrassingen plaatshebben. Spot de verrassing, zet in en haal die grote prijzen binnen.
  • Live wedden en gokken op alle uitkomsten die tijdens de wedstrijd mogelijk worden.