Wedden op FC Heerenveen:

Wie SC Heerenveen zegt, zegt: Abe Lenstra. De Friese legende, uit de tijd dat wedden op SC Heerenveen nog werd gedomineerd door de Toto en de Lotto, is het hart van de Friese club, dat zijn wedstrijden vanzelfsprekend afwerkt in het Abe Lenstra stadion. Maar, de tijden zijn veranderd en sinds kort heeft SC Heerenveen een achterban van maar liefst 35.000 man, waar van er 26.000 elke week in het stadion zitten. Waarschijnlijk durft de helft van deze achterban het wel aan om op SC Heerenveen te wedden.

Direct Wedden op FC Heerenveen

Wedden op SC Heerenveen had je afgelopen seizoen in ieder geval een mooi bedrag opgeleverd, zeker als je had gewed op SC Heerenveen en de prestaties van de club in de KNVB Beker. De Friese club ging er, na strafschoppen tegen FC Twente, mee vandoor en besloot de wedstrijd in de Kuip met de eerste echte prijs uit de club geschiedenis. Een weddenschap op de uitkomst van die wedstrijd, in het voordeel van SC Heerenveen, had je dus goud geld opgeleverd. 

Over SC Heerenveen:

SC Heerenveen is de grootste club van Friesland, waar verder alleen nog Cambuur Leeuwarden actief is. Terwijl Leeuwarden de grootste stad van Friesland heeft en Heerenveen een van de kleinere steden is, staat er in Heerenveen een stadion van 26.000 waar vrijwel de hele stad in past. Naast voetbal is Heerenveen natuurlijk bekend van het schaatsen in Thialf.

Dit jaar doet SC Heerenveen op drie fronten mee. Dit betekent extra veel mogelijkheden voor het plaatsen van weddenschappen op SC Heerenveen. De club doet mee aan de Europa League, aan de KNVB Beker en aan de strijd om het landkampioenschap. Met andere woorden: er zijn erg veel kansen om te wedden op SC Heerenveen en de club heeft het komende seizoen erg veel wedstrijden voor de boeg.

Gokken op SC Heerenveen:

Gokken op SC Heerenveen kan dus het komende seizoen weer vaak genoeg gedaan worden en hierdoor heb je alle mogelijkheden om op precies de wedstrijden te gokken die je interessant vindt. De kans dat SC Heerenveen in een toernooi of een wedstrijd moet spelen waar jij regelmatig op gokt, is groot en biedt jou de mogelijkheid om te gokken op de grootste club uit Friesland. Niet alleen daardoor is gokken op SC Heerenveen interessant:

  • De Friese club SC Heerenveen is zeer constant. Elk jaar speelt de club zo rond de vijfde plaats in de Nederlandse competitie. Dit betekent dat de club de meeste van haar wedstrijden wint. Dit legitimeert al een weddenschap op SC Heerenveen.
  • SC Heerenveen voetbalt veel wedstrijden, elk seizoen weer, en weet op Europees niveau ook vaak leuk mee te doen. Hierdoor is de club lang actief en kun je tijdens veel wedstrijden inzetten en gokken op SC Heerenveen.
  • SC Heerenveen heeft een sportieve achterban en er is altijd rust rondom de club. Hierdoor kan gesteld worden SC Heerenveen altijd de gewenste resultaten weet te halen. Wedden op SC Heerenveen is dus een vrij zekere weddenschap.