Wedden op Feyenoord

Feyenoord is de trots van Rotterdam en omstreken, maar heeft fans door heel Nederlands. Fans die het afgelopen jaar stevig op de proef zijn gesteld, want het was kommer en kwel met de club uit Rotterdam. Wedden op Feyenoord was het afgelopen jaar niet zo winstgevend als het normaal gesproken. Feyenoord had standaard lage quoteringen in de weddenschappen die betrekking hadden op de wedstrijden van Feyenoord, maar sinds een aantal jaar is de club uit Rotterdam verder afgezakt. Daardoor is de kans dat Feyenoord een wedstrijd wint kleiner geworden en dit heeft gevolgen als je op Feyenoord wilt wedden.

Aan de andere kant: voor het komende jaar zijn er veel kansen voor het wedden op Feyenoord. De club heeft een nieuwe trainer binnengehaald, Mario Been, en verwacht de komende maanden nog een aantal versterkingen toe te kunnen voegen aan de selectie. Wedden op Feyenoord kan dus weer winstgevend worden en is zeker de moeite van het overwegen waard. De voetbalweddenschappen die op Feyenoord betrekking hebben, worden in de volgende sectie besproken.

Over Feyenoord

Feyenoord is de enige echte stadionclub van Nederland. De club huist in de Kuip in Rotterdam en daar zijn al vele wedstrijden heldhaftig en op het scherpst van de snede uitgevochten. Feyenoord heeft zich afgelopen seizoen niet weten te plaatsen voor de Europa League en daardoor komt Feyenoord dit seizoen alleen uit in de KNVB Beker en in de strijd om het landskampioenschap.

Wedden op Feyenoord betekent dat je de kans hebt te wedden op een club die zich wil revancheren voor de slechte prestaties van een aantal seizoenen op rij. Het is de vraag of Feyenoord zich weet op te richten, maar de quoteringen zullen er in ieder geval naar zijn en de club wil dolgraag weer aansluiten bij de top in Nederland.

Gokken op Feyenoord

Gokken op Feyenoord is dus een gewaagde onderneming, maar wel eentje die je veel kan gaan opleveren. De quoteringen zijn niet in het voordeel van Feyenoord, maar daardoor wel in het voordeel van jou. De verwachtte kans dat Feyenoord gaat winnen, legitimeert eigenlijk al een gok op het Feyenoord van Mario Been. De club uit Rotterdam heeft zich altijd opgericht en het is dan ook geen gokken om je geld in te zetten op Feyenoord, eerder een realistische investering. Niet alleen om die reden is gokken op Feyenoord verstandig:

  • Feyenoord geeft de jeugd een kans en de jeugd van Feyenoord is dit seizoen gebrand op overwinnen, punten scoren en zo veel mogelijk punten binnen halen. Een gok op Feyenoord betekent dus gokken op de kwaliteiten van de Feyenoord jeugd.
  • Feyenoord heeft naast een aantal goede junioren, ook een aantal echte, gelouterde routiniers in dienst. Deze routiniers willen dit jaar nog een keer excelleren. Dat is de weddenschap wel waard, om te zien of ze het nog 1 keer kunnen.
  • Feyenoord is de club met de trouwste achterban van Nederland. Het Legioen schreeuwt de club keer op keer naar voren en daardoor pakt de club toch nog redelijk vaak de punten.