Wedden op Heracles Almelo

Wedden op Heracles De kleinste club uit Twente, Heracles Almelo, was de eerste club in de Eredivisie die op kunstgras speelde. Na de degradatie van FC Volendam is de club weer de enige die op kunstgras speelt. Nu zal men zich afvragen: wat heeft dit van doen met de vraag waar en hoe je kunt wedden op Heracles Almelo? Wedden op Heracles Almelo wordt hier absoluut door beïnvloed, want de kans dat Heracles Almelo thuis wint, is vele malen groter dan dat de club een uitwedstrijd weet te winnen. Hierdoor is wedden op Heracles Almelo niet zo maar het simpele plaatsen van een weddenschap, maar moet rekening worden gehouden met een aantal extra variabelen.

Direct Wedden op Heracles Almelo

De afgelopen seizoenen heeft de club uit Almelo zich elk keer met moeite weten te handhaven in de Eredivisie. Dit komt omdat de club een vrij klein budget heeft, het een-na-kleinste in de Eredivisie. Het is dus elk jaar een behoorlijk wonder als Heracles Almelo zich weet te handhaven. Ook dit is weer een indicatie voor het wedden op Heracles Almelo: houd er rekening mee dat ze het moeilijk krijgen, maar ze redden het meestal wel.

Over Heracles Almelo

 

Heracles Almelo is de tweede club uit Twente, met een knus stadion waar ongeveer 8000 man in gaan. Omdat grote broer FC Twente veel sponsoren uit de regio heeft opgeslokt, is het budget van de club vrij laag en moet de club bouwen op voorzitter Jan Smit voor het in leven houden van de selectie en het zorgen voor vers bloed dat mee kan doen met de verschillende wedstrijden die de club elk jaar afwerkt.

Dit jaar is Heracles Almelo actief in een tweetal competities, te weten de Eredivisie en de KNVB Beker. De vraag is of Heracles dit jaar weer zo consequent kan spelen om de prijzen en mee kan doen met de verschillende andere teams die in actie komen voor plaats 12 tot en met 15. De club heeft in ieder geval een nieuwe trainer, Gertjan Verbeek en daardoor kun je met een iets geruster hart wedden op Heracles Almelo.

Gokken op Heracles Almelo

Natuurlijk is gokken op Heracles Almelo niet zonder risico, maar het gokken op de thuiswedstrijden van Heracles moet je toch wel redelijk veel kunnen opleveren. De kansen dat Heracles zijn thuiswedstrijd weet te winnen, zijn namelijk vele malen groter dan de kansen dat Heracles een uitwedstrijd wint. Hierdoor kan gokken op ‘Heracles thuis’ met een gerust hart gedaan worden. Voor dat geruste hart zijn nog een aantal andere redenen te noemen:

  • De club heeft een goede organisatie staan. Hierdoor gaat het bij Heracles Almelo altijd over voetbal en vrijwel nooit over randzaken. Deze rust zorgt er voor dat wedden op Heracles Almelo altijd alleen over voetbal gaat en nooit over de randzaken die erbij komen.
  • De club heeft een nieuwe trainer, die barst van rancune tegen zijn oude club Feyenoord. De trainer zal dan ook gedreven zijn om in de wedstrijden tegen Feyenoord te presteren. Dit is een goede tip, als je wilt gokken op Heracles Almelo.
  • Als laatste reden voor het gokken op Heracles Almelo kan genoemd worden dat de club zich altijd inventief weet te versterken en dat er altijd een hecht collectief staat. Hierdoor worden de belangrijke wedstrijden altijd gewonnen en is de club stabiel. Een groot voordeel van het wedden op Heracles Almelo.